ענף המזון והמסעדנות בישראל הוא אחד הענפים המרכזיים המכילים תחומים מגוונים כגון ברים, בתי קפה, מסעדות, חברות קייטרינג, אולמות אירועים, יבואני מזון ועוד. משום היותו ענף מרכזי ומורכב, נדרש ניהול חשבונאי מיומן על ידי רואה חשבון ובעלי מקצוע נוספים. רק לצורך המחשה ענף המזון מגלגל קרוב ל – 80 מיליארד ₪ בשנה, הוא נחשב לתחום בעל סיכון רב (נזכיר שמסעדות רבות וגדולות נסגרות מידי שנה), ולכן ניהול חשבונאי נכון לצד ייעוץ כלכלי מקצועי בהחלט יוכלו להרחיק עסקים בתחום מהסטטיסטיקה העגומה.
משרד אברהם, עזרא, זנדברג ושות' – רואי חשבון מתמחה במתן שירותי ראיית חשבון לתחום המזון, ומספק עבורם ארסנל שירותים לטובת הצלחת העסק כגון חשבות שכר, ייעוץ כלכלי, שירותי ביקורת וחשבונאות, הוצאת דוחות, ייצוג מול רשויות המס ועוד.